1. elektronica
  2. Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket

Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

22 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket

De Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets met het Brooks pakket is de perfecte combinatie van snelheid en wendbaarheid. Dankzij de krachtige elektrische aandrijving van 250 WATT op de achteras, ervaar je directe ondersteuning tijdens het fietsen. Met een snelheidssensor bouwt de ondersteuning snel op naar 25 kilometer per uur, waardoor je moeiteloos door de straten kunt manoeuvreren. Deze elektrische fiets heeft een indrukwekkende actieradius tussen de 40 en 70 kilometer, waardoor je zonder zorgen door de hele stad kunt rijden. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen ritje, de Watt Brooklyn (54) brengt je overal in een mum van tijd. Het Brooks pakket voegt niet alleen een vleugje stijl toe, maar zorgt ook voor extra comfort tijdens het fietsen. Met deze elektrische fiets hoef je nooit meer te zoeken naar parkeerplaatsen of vast te zitten in het verkeer. Ga op avontuur en ontdek de stad op een snelle en wendbare manier met de Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets met Brooks pakket.

Veelgestelde vragen over Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket is een Stadsfiets.

De framemaat van Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket heeft een Riem als aandrijving met 1 versnellingen.

Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 22 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Watt Brooklyn (54) Elektrische fiets Brooks pakket kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen