1. elektronica
  2. MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Type fiets

Fatbike

Framemaat

17.7

Wielmaat

4.0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

De MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike is een revolutionair vervoermiddel dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze fiets is niet alleen functioneel, maar ook een ware blikvanger voor degenen die graag de laatste trends volgen. Met zijn opvouwbare ontwerp is de MATE X gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor hij perfect is voor stadsbewoners. Deze E-Fatbike is uitgerust met een krachtige 250W motor die je moeiteloos door elke omgeving laat fietsen. Of je nu door de stad wilt cruisen of off-road wilt gaan, de MATE X kan het allemaal aan. Met zijn hydraulische remmen ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare rit, zelfs op de meest uitdagende terreinen. Wat deze fiets echt onderscheidt, zijn de vele slimme functies die hij biedt. Het kleurendisplay geeft je alle essentiële informatie die je nodig hebt, terwijl de USB-oplaadpoort ervoor zorgt dat je altijd verbonden blijft met je telefoon. Met een indrukwekkend bereik van 120 km hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij tijdens je avonturen. Kortom, de MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike is de ultieme metgezel voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en innovatie in één tweewieler.

Veelgestelde vragen over MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is een Fatbike.

De framemaat van MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is 17.7. De wielmaat is 4.0 Inch.

MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE X 250W Sterling Moss E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen