1. elektronica
  2. MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Type fiets

Fatbike

Framemaat

17.7

Wielmaat

4.0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

De MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike is een revolutionaire elektrische fiets die is ontworpen voor avontuurlijke fietsers. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, biedt deze fiets een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn opvallende kleur en unieke ontwerp is de MATE X een echte blikvanger in de stad. Deze E-Fatbike is uitgerust met een krachtige 250W motor waarmee je moeiteloos door elke omgeving kunt rijden. Of je nu door de stad fietst of off-road avonturen wilt beleven, de MATE X is er klaar voor. Dankzij de hydraulische remmen heb je altijd optimale controle over je snelheid, terwijl de volledige vering zorgt voor een comfortabele rit, zelfs op ruig terrein. Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de MATE X ook slimme functies die je fietservaring naar een hoger niveau tillen. Het full color LCD-display geeft je alle informatie die je nodig hebt, zoals snelheid, afstand en batterijstatus. Bovendien is de fiets uitgerust met een handige USB-oplaadpoort, zodat je tijdens het fietsen je telefoon kunt opladen. Met een bereik van maar liefst 120 kilometer kun je met de MATE X moeiteloos lange afstanden afleggen. En als je de fiets even niet nodig hebt, kun je hem eenvoudig opvouwen en meenemen in de kofferbak van je auto of in het openbaar vervoer. Met de MATE X ben je altijd klaar voor avontuur, waar.

Veelgestelde vragen over MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is een Fatbike.

De framemaat van MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is 17.7. De wielmaat is 4.0 Inch.

MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE X 250W Caribbean Coral E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen