1. elektronica
  2. Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets

Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

52

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets

Heb je ooit een bakfiets gekocht zonder elektrische ondersteuning en heb je er nu spijt van dat je niet voor een elektrische variant hebt gekozen? Vond je het gemakkelijk om weg te fietsen met slechts één kindje in de bakfiets, maar merk je nu dat het zwaarder wordt met twee kids erin? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jou! Laat je niet-elektrische bakfiets gewoon door ons ombouwen. Stel je eens voor dat je nooit meer vermoeid raakt tijdens het fietsen met een bakfiets, of deze nu leeg is of vol zit met kinderen of boodschappen. Wie wil er nu niet minder tijd en energie verspillen? We bieden een haal- en brengservice aan (in overleg) en de prijs is inclusief montage. Bovendien ontvang je 6 maanden garantie bij aankoop. Onze elektrische ombouw voor de Babboe City Bakfiets is speciaal ontworpen om jouw fietservaring te verbeteren. Met deze ombouw geniet je van de voordelen van elektrische trapondersteuning, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen en heuvels kunt bedwingen. Je zult versteld staan van het gemak waarmee je nu met twee kinderen kunt fietsen. Dankzij onze professionele montage ben je verzekerd van een perfecte installatie en kun je zonder zorgen op pad gaan. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de garantie, want we bieden maar liefst 6 maanden garantie op onze ombou.

Veelgestelde vragen over Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets is 52. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische ombouw voor Babboe City Bakfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen