1. elektronica
  2. LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK

LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

26. Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK

De LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK is de perfecte mix van betaalbaarheid, kwaliteit en comfort. Deze elektrische fiets met lage instap biedt verrassend veel functies voor zijn prijsklasse. Met zijn strakke zwarte design en sterke prestaties is deze fiets een echte eyecatcher op de weg. De Smart Legend Milano is volledig uitgerust met alle benodigde accessoires om uw rit nog gemakkelijker te maken. Met een ruime bagagedrager kunt u al uw spullen veilig en gemakkelijk meenemen. De spatborden zorgen ervoor dat u geen last heeft van opspattend water of modder tijdens uw rit. En met de handige fietsstandaard kunt u de fiets stabiel parkeren, waar u ook bent. Naast de praktische accessoires biedt de LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK ook een soepele en comfortabele rijervaring. Met 7 versnellingen kunt u eenvoudig schakelen en elke heuvel of tegenwind moeiteloos overwinnen. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat u altijd met gemak en plezier fietst. Of u nu naar uw werk gaat, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit in de stad, met de Smart Legend Milano bent u altijd in stijl onderweg.

Veelgestelde vragen over LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK is een Stadsfiets.

De framemaat van LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK is 50. De wielmaat is 26. Inch.

LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je LEGEND MILANO URBAN E-BIKE 7 SPEED BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen