1. elektronica
  2. Stokvis E-trento S7 A 522Wh

Stokvis E-trento S7 A 522Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stokvis E-trento S7 A 522Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stokvis E-trento S7 A 522Wh

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Stokvis E-trento S7 A 522Wh

De Stokvis E-trento S7 A 522Wh is een verbluffende elektrische fiets die jouw fietservaring naar nieuwe hoogten zal tillen. Met zijn stille achterwielmotor zorgt deze fiets voor een soepele en geruisloze rit, waardoor je volledig kunt genieten van elke kilometer die je aflegt. Of je nu dagelijkse ritjes maakt door de stad of pendelt naar je werk, deze fiets is de ideale metgezel. Deze E-trento S7 A is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook indrukwekkende prestaties. Dankzij de krachtige 522Wh accu kun je moeiteloos lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Met een bereik van maar liefst 120 kilometer kun je zonder problemen de stad verkennen of de prachtige natuur ontdekken. Bovendien zorgt de hoogwaardige achterwielmotor ervoor dat je altijd voldoende ondersteuning hebt, ongeacht het terrein waarop je rijdt. Naast zijn functionaliteit is de Stokvis E-trento S7 A 522Wh ook voorzien van een trendy design. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling zal deze fiets zeker de aandacht trekken. Bovendien is hij uitgerust met handige functies zoals een LCD-display, waarop je gemakkelijk alle belangrijke informatie kunt aflezen, en een verstelbaar stuur voor optimaal comfort. Kortom, de Stokvis E-trento S7 A 522Wh is de perfecte elektrische fiets voor iedereen die stijl, prestaties.

Veelgestelde vragen over Stokvis E-trento S7 A 522Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stokvis E-trento S7 A 522Wh is een Stadsfiets.

De framemaat van Stokvis E-trento S7 A 522Wh is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Stokvis E-trento S7 A 522Wh heeft een als aandrijving met 7 versnellingen.

Stokvis E-trento S7 A 522Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stokvis E-trento S7 A 522Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen