1. elektronica
  2. QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK

QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

26.20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

75 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK

De Qivelo Curve 2 DR7 is de ultieme elektrische bakfiets voor het hele gezin. Met ruimte voor 4 kinderen biedt deze tweewielerbakfiets comfort en gemak tijdens al uw avonturen. De fiets is uitgerust met een krachtige achterwielmotor en een verborgen 13ah accu onder het bankje. Dit zorgt niet alleen voor minder diefstalrisico, maar beschermt de accu ook tegen regen en vuil. Met een enkele acculading kunt u maar liefst 50 km moeiteloos fietsen. Naast de indrukwekkende elektrische prestaties, beschikt de Qivelo Curve 2 DR7 ook over 7 Shimano versnellingen, geventileerde schijfremmen en geavanceerde LED-verlichting. Deze standaardopties maken van deze bakfiets een luxe en betaalbare keuze. Of u nu boodschappen doet, naar school gaat of gewoon een fietstocht maakt, met de Qivelo Curve 2 DR7 bent u altijd verzekerd van een comfortabele en veilige rit. Ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen met deze prachtige en praktische bakfiets.

Veelgestelde vragen over QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK is een Bakfiets.

De framemaat van QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK is 48. De wielmaat is 26.20 Inch.

QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 75 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je QIVELO CURVE E-BAKFIETS 2 DR7 BLACK BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen