1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

10.9 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze

De Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze is de perfecte keuze voor meisjes vanaf 3 jaar die willen leren fietsen. Met de bijgeleverde zijwieltjes kan je dochter haar evenwicht gemakkelijk bewaren terwijl ze nog steeds stabiliteit heeft. Deze fiets is speciaal ontworpen voor meisjes van ongeveer 5 jaar oud en groeit met hen mee. Na verloop van tijd kunnen de zijwieltjes worden verwijderd en het zadel en stuur kunnen in hoogte worden aangepast. De SuperSuper Lola Meisjesfiets heeft veel leuke details, zoals een kort voorrekje en een fraai gevormde bagagedrager. De verschillende kleuraccenten maken deze fiets extra origineel. Je dochter kan ook leren om te gaan met twee verschillende remsystemen. Er is een handrem aan het stuur bevestigd, maar ze kan ook remmen door achteruit te trappen. Hoewel er geen echte fietsverlichting is, zijn er wel lichtreflectoren aan de voor- en achterkant van de fiets voor extra veiligheid. Met de Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets kan jouw dochter comfortabel en veilig leren fietsen. Deze fiets is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn unieke ontwerp en kleuraccenten. Het is de perfecte metgezel voor avontuurlijke ritjes in de buurt.

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze is . De wielmaat is 14 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 10.9 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Mint/Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen