1. elektronica
  2. Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Fixie

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

De Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed fiets is een absolute must-have voor stadsfietsers met een voorliefde voor minimalistisch design en sportieve prestaties. Deze trendy fixie, ook wel bekend als single-speed, vindt zijn oorsprong in de baanfietsen die in Amerika, waaronder New York en San Francisco, door fietskoeriers worden gebruikt. Deze Cheetah Fixed Gear Bike biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen het rijden als een doortrapper of met een vrijloop. Met een simpele draai aan het achterwiel verander je de fiets in een 'free-wheel' variant. Daarnaast zijn deze bikes uitgerust met handremmen voor zowel gemak als veiligheid. De Prey 2.0 uitvoering van de Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed fiets is voorzien van nieuwe en verbeterde features die het rijplezier naar een hoger niveau tillen. Met zijn opvallende blauwe kleur en strakke lijnen is deze fiets niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher. Of je nu door de drukke straten van de stad fietst of een ontspannen rit maakt in het park, met deze Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed fiets ben je altijd in stijl onderweg.

Veelgestelde vragen over Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike is een Fixie.

De framemaat van Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Prey 1sp Blue 54 fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen