1. elektronica
  2. Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp

Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp

Maak kennis met de Entdecker, de perfecte trekkingfiets voor dames. Met een wielmaat van 28 inch en 24 versnellingen, is deze fiets speciaal ontworpen om te genieten van de natuur en het verkennen van het landschap. Of je nu een kleine of grote trip maakt, de Prophete Entdecker maakt elke rit buitengewoon aangenaam. Deze fiets is uitgerust met zijtassen die in het totaalpakket zijn inbegrepen. Elke tas heeft een opbergruimte van maar liefst 20 liter en is volledig waterdicht. Of je nu bagage, proviand of gewoon je boodschappen wilt meenemen, deze zijtassen bieden voldoende ruimte en beschermen je spullen tegen alle weersomstandigheden. De Entdecker is niet alleen geschikt voor toertochten, maar presteert ook uitstekend op hobbelige veld- en bospaden en glad asfalt. Met zijn 28 inch wielen en 24 versnellingen is deze fiets perfect afgestemd op verschillende terreinen en zorgt hij voor een comfortabele en soepele rijervaring. Dus stap op de Entdecker en verken de wereld om je heen op een avontuurlijke en stijlvolle manier.

Veelgestelde vragen over Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Entdecker, Trekking Bike, Dames, 28", 24sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen