1. elektronica
  2. Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof

Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

286 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof

De Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot is de perfecte metgezel voor elke fietser die een duidelijk zicht op het verkeer achter zich wil hebben. Deze spiegel biedt je direct een helder beeld van wat er zich afspeelt op de weg achter je. Met zijn extra grote formaat zorgt deze spiegel ervoor dat je geen enkel detail mist. Deze spiegel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Hij kan eenvoudig aan de linker- of rechterkant van het stuur worden bevestigd, waardoor je zelf kunt kiezen aan welke kant je het beste zicht wilt hebben. Of je nu een stadsfietser bent of een elektrische fiets hebt, deze spiegel is geschikt voor beide. Zo kun je met een gerust hart genieten van je fietstocht, wetende dat je altijd een duidelijk zicht hebt op wat er achter je gebeurt. Met de Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot ben je verzekerd van veiligheid en gemak tijdens het fietsen. Mis geen enkel detail meer en wees altijd op de hoogte van het verkeer achter je. Deze spiegel is de ideale toevoeging aan je fietsuitrusting en zal een waardevolle metgezel zijn tijdens al je fietsavonturen.

Veelgestelde vragen over Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof is een Stadsfiets.

De framemaat van Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof is . De wielmaat is .

Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof heeft een als aandrijving met versnellingen.

Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 286 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Ergotec Spiegel M-99 Extra Groot Links/rechts Kunststof kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen