1. elektronica
  2. Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel

Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

52

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

2 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel

Met het Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak in een prachtige crèmekleur, kunt u uw kind beschermen tegen de felle zonnestralen en ze een comfortabele rit bezorgen. Dit zonnedak is speciaal ontworpen om de warmte af te weren en uw kind te beschermen tegen oververhitting. Het biedt de ideale bescherming tijdens zonnige dagen en zorgt ervoor dat uw kleintje altijd in de schaduw kan zitten. Dit zonnedak kan eenvoudig worden bevestigd aan de huidige stokkeset van de Vogue Superior Deluxe bakfiets. Het is een handige toevoeging die ervoor zorgt dat uw kind altijd comfortabel kan genieten van de rit, zelfs op de warmste dagen. Met deze zonneluifel kunt u met een gerust hart op pad gaan, wetende dat uw kind veilig en beschermd is tegen de hitte en schadelijke UV-stralen. Voeg een vleugje stijl toe aan uw Vogue Superior Deluxe bakfiets met dit prachtige crèmekleurige zonnedak. Het zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een trendy uitstraling. Maak uw bakfiets compleet met dit zonnedak en geniet samen met uw kind van zorgeloze en comfortabele fietstochten, ongeacht het weer.

Veelgestelde vragen over Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel is 52. De wielmaat is 26 Inch.

Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 2 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue Superior Deluxe bakfiets zonnedak creme kleur zonneluifel kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen