1. elektronica
  2. Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57

Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20.5 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57

De Popal Daily Dutch Basic+ is de perfecte metgezel voor jouw dagelijkse ritjes. Deze stijlvolle transportfiets trekt met zijn slanke design en opvallende kleur zeker de aandacht op de weg. Maar deze fiets biedt niet alleen een mooi uiterlijk, ook aan comfort is gedacht. Dankzij de stevige voordrager kun je moeiteloos al je spullen meenemen, zonder gedoe met tassen of rugzakken. Maar dat is nog niet alles, want met de drie naafversnellingen van Shimano kun je jouw rit naar wens aanpassen en genieten van een comfortabele ervaring. Geen gedoe meer met zware versnellingen, maar moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden. En om het plaatje compleet te maken, is de fiets uitgerust met een stuurslot en een dubbele pootstandaard. Zo blijft jouw trouwe tweewieler altijd netjes staan, waar je ook naartoe gaat. Met de Popal Daily Dutch Basic+ wordt fietsen een waar genot. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje maakt, deze fiets staat altijd voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Stap op en geniet van een comfortabele en stijlvolle fietservaring met de Popal Daily Dutch Basic+.

Veelgestelde vragen over Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57 is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57 is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20.5 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Popal Daily Dutch Basic+ Fiets Vrouwen - 57 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen