1. elektronica
  2. Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen

Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

0

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen

De Vecocraft Helios is de perfecte elektrische mountainbike voor avontuurlijke fietsers die graag in alle weersomstandigheden op pad gaan. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, met deze e-bike wordt elke rit een feest. Dankzij de achterwielmotor en de 8 versnellingen kun je moeiteloos steile hellingen beklimmen, door zacht zand rijden en zelfs door modderige omstandigheden glijden. Met een indrukwekkende ondersteuning tot 25 kilometer per uur kun je verder gaan dan ooit tevoren, terwijl je dezelfde energie behoudt. De motor is slim geïntegreerd in het achterwiel, tussen de schijfrem en tandwielkrans, waardoor je een stabiele en krachtige combinatie krijgt. Daarnaast is de accu op het frame gemonteerd, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en een betere controle tijdens het rijden. Met de Vecocraft Helios ervaar je de ultieme vrijheid op de trails. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint, deze e-MTB zal je verrassen met zijn prestaties en betrouwbaarheid. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Helios en ontdek nieuwe avonturen op de meest uitdagende terreinen.

Veelgestelde vragen over Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen is een Mountainbike.

De framemaat van Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen is 0. De wielmaat is 27.5 Inch.

Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vecocraft Helios, E-MTB, 27.5 inch, achterwielmotor, 8 sp, schijfremmen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen