1. elektronica
  2. Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm

Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

28

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

19 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm

De KS Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss is een onmiskenbare BMX-fiets met zijn coole kleuren. Dit instapmodel van KS CYCLING is niet alleen stijlvol ontworpen, maar ook zeer betaalbaar! Met het 360°-rotorsysteem kun je indrukwekkende stunts en trucs uitvoeren, terwijl de 4 pegs extra mogelijkheden bieden voor grinds en slides. De fiets is uitgerust met 2 V-brakes voor optimale remprestaties, zodat je altijd veilig en gecontroleerd kunt stoppen. Of je nu een beginner bent die net begint met het ontdekken van de wereld van freestyle BMX of een ervaren rijder die op zoek is naar een voordelige optie, de KS Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss is de perfecte keuze. Met zijn stevige frame en duurzame constructie zal deze fiets je niet teleurstellen tijdens je avonturen op het skatepark of op straat. Dus laat je niet afschrikken door de voordelige prijs, want deze BMX-fiets biedt alles wat je nodig hebt om je freestyle-skills naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor om de show te stelen met de KS Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss en laat iedereen versteld staan van je stijl en vaardigheden op de fiets!

Veelgestelde vragen over Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm is 28. De wielmaat is 20 Inch.

Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 19 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Ks Cycling Fiets BMX Freestyle 20'' Bliss 28 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen