1. elektronica
  2. Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd

Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd

De Popal Nera transportfiets van 57cm wordt rijklaar bij je thuis afgeleverd, zodat je meteen kunt genieten van zijn frisse en strakke uitstraling. Met een modern ontwerp en een licht en robuust frame is deze fiets niet alleen een lust voor het oog, maar ook een betrouwbare metgezel voor al je avonturen. De Nera is ontworpen om jou moeiteloos door je drukke dag te laten bewegen. Met zijn lichte gewicht en wendbaarheid manoeuvreer je soepel door het verkeer, zonder enige moeite. Of je nu naar je werk fietst of boodschappen doet, deze transportfiets is er om jou te ondersteunen. Bovendien is de Popal Nera transportfiets voorzien van handige extra's, zoals een stevige bagagedrager waar je al je spullen op kunt plaatsen. Daarnaast heeft hij een comfortabele zadel en handvatten, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Met zijn tijdloze design en praktische functionaliteiten is de Nera de perfecte fiets voor de moderne stadsbewoner.

Veelgestelde vragen over Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd is een Transportfiets.

De framemaat van Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Popal Nera transport 57cm rijklaar geleverd kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen