1. elektronica
  2. Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike

Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

11.8 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike

In de doos van de Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear / single speed fiets vind je twee sturen waaruit je kunt kiezen. Het frame en de vork zijn gemaakt van hi-ten staal, met een slank buisdesign van 28.6mm. Deze fiets is verkrijgbaar in twee maten: 54 en 59cm. De headset is voorzien van NECO H855 met taps toelopende lagers. De banden zijn van KENDA Kwest K193, 700C x 28C, en de velgen zijn Stars 70mm en 40 mm diep V, dubbelwandig aluminium van 700 x 32c. De handgespaakte wielen hebben SHUNFENG-naven met hoge flens en afgedichte lagers. De achterwielnaaf heeft een flip-flop-mechanisme: 17T verchroomde fixed gear en 16T freewheel. De bottom bracket is van Neco, geïntegreerd en voorzien van afgedichte lagers met een lengte van 110.5mm. Het crankstel is van LASCO, geanodiseerd Fi series, met 46T en een lengte van 170mm. De ketting is een zilveren KMC-ketting en de kettingspanners zijn voorzien van geïntegreerde roestvrijstalen bouten. De pedalen zijn van het VP-536 flat BMX-serie, en er zijn nylon voetbanden met klittenband en reflectoren. De remklauwen zijn van C-Star Aluminium en de remhendels zijn van C-star, met twee vingers en een snelle actie van aluminium. De kabels zijn van JAGWIRE met PVC-afne.

Veelgestelde vragen over Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike is een Stadsfiets.

De framemaat van Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 11.8 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah Hunter 1sp Black 59cm fixed gear /Single speed bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen