1. elektronica
  2. E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red

E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

44

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

24

Doelgroep

Heren

Gewicht

23.5 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red

Buxxo Bikes is verrast door de rijeigenschappen van de E-Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red. Deze elektrische fiets combineert de kracht van een mountainbike met het gemak van elektrische ondersteuning. Of je nu over ruige paden wilt rijden of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit in de natuur, deze fiets is perfect voor avontuurlijke fietsliefhebbers. Met een frame van 44 cm en een wielmaat van 27,5 inch biedt de E-Vision Tourmalet een comfortabele en stabiele rijervaring. De krachtige elektrische motor zorgt voor een soepele ondersteuning, waardoor je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en lange afstanden kunt afleggen. De rode kleur geeft deze fiets een opvallende uitstraling en maakt het een echte blikvanger op de weg. Naast de uitstekende rijeigenschappen is de E-Vision Tourmalet ook voorzien van handige extra's. Zo beschikt de fiets over een LCD-display waarop je belangrijke informatie kunt aflezen, zoals snelheid, afstand en batterijniveau. Daarnaast is de fiets uitgerust met krachtige schijfremmen voor optimale controle en veiligheid. Met de E-Vision Tourmalet haal je een veelzijdige elektrische fiets in huis die tegemoet komt aan al je avontuurlijke fietsbehoeften.

Veelgestelde vragen over E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red is een Mountainbike.

De framemaat van E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red is 44. De wielmaat is 27.5 Inch.

E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red heeft een Ketting als aandrijving met 24 versnellingen.

E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red is geschikt voor Heren met een gewicht van 23.5 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je E- Vision Tourmalet Elektrische fiets ATB 27,5″ 44 Cm Red kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen