1. elektronica
  2. Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie)

Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie)

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie)

Maak kennis met de indrukwekkende Grünberg E-Times Tour tweepersoons elektrische fatbike! Met zijn dikke 20 inch banden en comfortabele buddyseat is deze fiets een ware eyecatcher in de stad. Maar laat je niet misleiden door zijn stoere uiterlijk, want ook in ruig terrein laat deze elektrische fatbike zich niet kennen. Dankzij de uitstekende grip en de krachtige motor van 250W, is deze fiets in staat om moeiteloos door zand, modder en zelfs heuvels te rijden. Of je nu een spannend avontuur wilt beleven in de natuur of gewoon comfortabel en snel door de stad wilt cruisen, deze Grünberg E-Times Tour fatbike maakt het allemaal mogelijk. Naast zijn indrukwekkende prestaties is deze fiets ook nog eens zeer praktisch. Met zijn tweepersoons buddyseat biedt hij genoeg ruimte om samen op pad te gaan. Daarnaast beschikt de fiets over een Shimano Altus 7 sp Mdisc versnellingssysteem, waardoor je altijd moeiteloos kunt schakelen naar de juiste versnelling. Kortom, de Grünberg E-Times Tour tweepersoons elektrische fatbike is de perfecte metgezel voor zowel avonturiers als stadsfietsers. Met zijn opvallende verschijning, krachtige motor en comfortabele zitplaatsen, brengt deze fiets jou overal waar je wilt gaan. Dus waar wacht je nog op? Stap op en beleef de ultieme fietservaring met de Grünberg E-Times Tour fatbike!

Veelgestelde vragen over Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie) is een Stadsfiets.

De framemaat van Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie) is 51. De wielmaat is 20 Inch.

Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie) heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Grunberg Fatbike E times Tours H Shimano Altus 7 sp Mdisc (kopie) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen