1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Geniet van plezier in het leven met de elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon. Deze fiets is uitgerust met een achterwielmotor, 7 versnellingen derailleur en een geïntegreerde accu met een capaciteit van 475 Wh. Maak de meest prachtige toertochten zonder jezelf te veel in te spannen, want met 9 standen van ondersteuning kun je altijd precies de juiste hoeveelheid kracht vragen die je nodig hebt. Deze fiets is niet alleen functioneel, maar ook zeer stabiel dankzij de gelaste achterdrager die aan het frame is bevestigd. Hierdoor kun je zonder zorgen wat bagage meenemen tijdens je ritten. De fiets kan een totaalgewicht van 150 kilo aan en weegt zelf slechts 24 kilo. Daarnaast is de fiets voorzien van krachtige verlichting, een geveerde voorvork, hydraulische schijfremmen en 28 inch wielen met comfortabel dikke banden. Met deze elektrische herenfiets ben je helemaal klaar om te genieten van comfortabele en avontuurlijke fietstochten. Voel de vrijheid en ervaar het gemak van elektrische ondersteuning terwijl je de prachtige omgeving verkent. Deze fiets biedt je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde en plezierige fietservaring.

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets, trekkingbike, Yukon, 51 cm, 13,2 Ah, 7 sp kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen