1. elektronica
  2. Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50

Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50

Type fiets

Omafiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1000 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50

Deze schitterende Avalon 28 inch omafiets, genaamd Export Fiets Unisex - 50, is een must-have voor fietsliefhebbers. Met een framemaat van 50 cm is deze fiets geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het stuur en het zadel zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De Avalon omafiets is uitgerust met dubbelwandige aluminium velgen, waardoor de fiets licht en toch stevig is. Het heeft ook een handige bagagedrager, waarop je gemakkelijk je spullen kunt vervoeren. De terugtraprem zorgt voor een veilige en betrouwbare remervaring. Naast al deze praktische kenmerken is deze fiets ook nog eens super stijlvol. Met de gesloten kettingkast, inclusief jasbeschermers, blijven je kleding en ketting schoon en beschermd. Daarnaast is de fiets voorzien van een standaard en een bel, zodat je altijd klaar bent voor elke fietsavontuur. Maar er is meer! Deze fiets is ook uitgerust met energiezuinige led-verlichting op batterijen. Dit betekent dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Of je nu naar je werk fietst of een avondritje maakt, met de Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 ben je altijd klaar om te gaan.

Veelgestelde vragen over Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 is een Omafiets.

De framemaat van Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1000 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Avalon Omafiets Export Fiets Unisex - 50 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen