1. elektronica
  2. Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver

Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

5

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver

De Velo de Ville AEB 890 Smart is een verbluffende elektrische fiets voor dames van het gerenommeerde merk Velo de Ville. Deze fiets combineert stijl, functionaliteit en innovatie om een unieke rijervaring te bieden. Met een framemaat van 50 cm en de elegante zilveren kleur, ziet deze fiets er niet alleen fantastisch uit, maar biedt hij ook een comfortabele en vlotte rit. De Velo de Ville AEB 890 Smart is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een optimale prestatie. Met de slimme elektrische ondersteuning kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen en heuvels beklimmen zonder enige inspanning. De krachtige motor levert een soepele acceleratie en biedt een maximaal bereik van XX kilometer, waardoor u kunt genieten van lange fietstochten zonder zich zorgen te hoeven maken over de batterijduur. Naast de indrukwekkende prestaties beschikt de Velo de Ville AEB 890 Smart ook over een scala aan handige functies die uw fietservaring naar een hoger niveau tillen. Zo heeft deze e-bike een ingebouwd navigatiesysteem waarmee u gemakkelijk uw route kunt plannen en de weg kunt vinden. Het comfortabele zadel en de verstelbare stuurhoogte zorgen voor een ergonomische positie tijdens het rijden, terwijl de hoogwaardige remmen en vering zorgen voor maximale veiligheid en controle. Met de Velo de Ville AEB 890 Smart kunt u moeiteloos stijlvol en efficië.

Veelgestelde vragen over Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver is een Stadsfiets.

De framemaat van Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver heeft een als aandrijving met 5 versnellingen.

Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Velo de Ville AEB 890 Smart dames 50 cm dames zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen