1. elektronica
  2. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise

Type fiets

Transportfiets | Urban fiets

Framemaat

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

10.9 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise

De SuperSuper Lola Meisjesfiets is een geweldige fiets voor meisjes vanaf 3 jaar oud om te leren fietsen. Met de zijwieltjes kunnen ze gemakkelijk hun evenwicht bewaren en genieten van de nodige stabiliteit. Deze fiets is geschikt voor meisjes van ongeveer 5 jaar oud. Na verloop van tijd kunnen de zijwieltjes worden verwijderd en kan de fiets worden aangepast aan de groei van je kind door het zadel en stuur in hoogte te verstellen. Het comfortabele zadel zorgt ervoor dat je dochter comfortabel kan rijden. De SuperSuper Lola Meisjesfiets heeft leuke details, zoals een kort voorrekje en een fraai gevormde bagagedrager. De toevoeging van verschillende kleuren maakt deze fiets extra origineel. Je dochter kan ook leren om te gaan met twee verschillende remsystemen. Er is een handrem aan het stuur bevestigd, maar ze kan ook de terugtraprem gebruiken om de fiets tot stilstand te brengen. Hoewel er geen echte fietsverlichting aanwezig is, zijn er wel lichtreflectoren aan de voorzijde en achterzijde van de fiets voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Met de SuperSuper Lola Meisjesfiets kan je dochter op een leuke en veilige manier leren fietsen. Het is een betrouwbare en stevige fiets die met je kind meegroeit. Met de aanpasbare zadel- en stuurhoogte, de zijwieltjes en de verschillende remsystemen, is deze fiets perfect voor jonge meisjes die hun fietsavonturen willen beginnen.

Veelgestelde vragen over Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise is een Transportfiets | Urban fiets.

De framemaat van Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise is . De wielmaat is 14 Inch.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 10.9 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Lola Kinderfiets Meisjesfiets 14 inch Roze/Turquoise kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen