1. elektronica
  2. Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler

Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

50

Wielmaat

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler

De Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler is de perfecte metgezel voor avontuurlijke gezinnen. Met een krachtige 36V-lithium-ionaccu en een uitneembaar vermogen van 13ah, biedt deze bakfiets een indrukwekkende actieradius van 50-70 km. Of je nu een uitstapje naar het park maakt of boodschappen doet in de stad, deze elektrische driewieler zal je nooit in de steek laten. Het aluminium frame zorgt voor een lichtgewicht constructie en de verstelbare AXA-slot biedt de nodige veiligheid voor jouw waardevolle lading. Het verstelbare zadel en de antislip pedalen zorgen voor optimaal comfort tijdens het rijden. Met de hydraulische remmen aan de voor- en achterkant kun je altijd vertrouwen op een veilige en snelle remkracht. Deze stijlvolle bakfiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zwart of zwart bruin en heeft een hoogteverstelbaar stuur voor de perfecte rijpositie. Met 7 DR-versnellingen kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler geleverd met een handige huif en stangen. Met deze toevoeging kun je je lading beschermen tegen regen, wind en nieuwsgierige blikken. Laat je inspireren door de vrijheid en flexibiliteit die deze bakfiets biedt en geniet van elke rit met je dierbaren.

Veelgestelde vragen over Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler is een Bakfiets.

De framemaat van Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler is 50. De wielmaat is .

Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vogue Journey Bakfiets Elektrisch Driewieler kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen