1. elektronica
  2. Giant Triple X E + 1 GTS

Giant Triple X E + 1 GTS

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Giant Triple X E + 1 GTS om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Giant Triple X E + 1 GTS

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

55

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

21 kg

Lichaamslengte

176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Giant Triple X E + 1 GTS

De Giant Triple X E + 1 GTS is een krachtige elektrische fiets die je moeiteloos door de stad en daarbuiten brengt. Met een normale winkelprijs van €1.599,- is deze fiets een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele rijervaring. De Giant Triple X E + 1 GTS is uitgerust met de Motor Giant SyncDrive Move, een voorwielmotor met een vermogen van 20Nm. Hierdoor heb je altijd voldoende kracht om snelheid te maken en moeiteloos heuvels op te rijden. De bedieningsunit, de Giant RideControl One, maakt het gemakkelijk om de ondersteuningsniveaus aan te passen en je ritgegevens te bekijken. De fiets is verkrijgbaar in de maten M, L en XL en komt in de kleuren Classic Black en Metallic Antracite. Het frame is gemaakt van stevig ALUXX aluminium en de voorvork is ook van aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijve constructie. De Giant Triple X E + 1 GTS is voorzien van Shimano Nexus 7-speed RevoShift shifters, waarmee je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende versnellingen. De remmen zijn uitgerust met Shimano new Roller brakes aan de achterkant en Shimano v-brakes aan de voorkant, wat zorgt voor een betrouwbare en veilige remkracht. Met de Giant Triple X E + 1 GTS kun je vertrouwen op een soepele en comfortabele rit. De fiets is uitgerust met een comfortabel zadel.

Veelgestelde vragen over Giant Triple X E + 1 GTS

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Giant Triple X E + 1 GTS is een Transportfiets.

De framemaat van Giant Triple X E + 1 GTS is 55. De wielmaat is 28 Inch.

Giant Triple X E + 1 GTS heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Giant Triple X E + 1 GTS is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 21 kg en een lichaamslengte van 176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Giant Triple X E + 1 GTS kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen