1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black

Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black

Maak kennis met Bea, de elektrische damesfiets die elegantie combineert met kracht. Met haar strakke lijnen en carbon zwarte frame is ze een lust voor het oog. Maar dat is niet het enige wat haar bijzonder maakt. Bea is uitgerust met een Bafang M200 middenmotor, waardoor ze moeiteloos over elke ondergrond fietst. De hydraulische schijfremmen zorgen voor een veilige en betrouwbare remkracht, terwijl de 13 Ah accu op de bagagedrager zorgt voor een lange actieradius. Met een bereik van maar liefst 150 kilometer kunt u zonder zorgen lange fietstochten maken. En met de 7 versnellingen derailleur bent u altijd de baas over elke verkeerssituatie. Of u nu een bruggetje op moet of een storm in de rug heeft, deze comfortabele ebike brengt u overal naartoe. Bovendien is Bea niet alleen geschikt voor avontuurlijke ritten, maar ook voor dagelijkse stadsritten. Met haar wendbaarheid en stijlvolle design is ze perfect voor druk stadsverkeer. Maar ook op stille landweggetjes voelt ze zich als een vis in het water. Bea is de ideale metgezel voor elke fietsliefhebber die houdt van comfort, betrouwbaarheid en stijl. Dus stap op Bea en ontdek de wereld op een geheel nieuwe manier.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Bea, 49 cm, middenmotor, 7sp, carbon black kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen