1. elektronica
  2. Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

38

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah

De Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah is een innovatieve en handige fiets die perfect is voor forenzen en vakantiegangers die regelmatig korte afstanden moeten afleggen tussen hun auto, trein of kampeerterrein en werk of winkel. Met zijn opvouwbare ontwerp is deze e-bike gemakkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor hij ideaal is voor mensen die onderweg zijn. Met zijn 20 inch wielen en verstelbaar stuur en zadel biedt de Nemesis een comfortabele en aanpasbare rijervaring. Of je nu een snelle rit naar het werk maakt of op ontdekkingsreis gaat tijdens je vakantie, deze fiets is klaar voor elke uitdaging. De velgremmen zorgen voor veiligheid en betrouwbaarheid, zodat je met vertrouwen kunt rijden, zelfs op drukke wegen. De Nemesis is uitgerust met een krachtige 10,4 Ah accu, waardoor je langere afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Met zijn elegante zwarte design is deze e-bike niet alleen functioneel, maar ziet hij er ook nog eens stijlvol uit. Of je nu op zoek bent naar een handige manier om naar je werk te pendelen of een betrouwbare metgezel voor je volgende avontuur, de Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah is de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah is een Vouwfiets.

De framemaat van Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah is 38. De wielmaat is 20 Inch.

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vecocraft Nemesis elektrische vouwfiets, 10,4 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen