1. elektronica
  2. Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km

Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

47

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28.5 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km

Met de HONBIKE UNI4 worden fietsen en stijl moeiteloos gecombineerd. Deze elektrische fiets is niet alleen een mode-icoon, maar ook een krachtige metgezel voor al je avonturen op de weg. Met een indrukwekkende actieradius van 100 km hoef je je nooit zorgen te maken dat je batterij leeg raakt tijdens lange ritten. Of je nu naar je werk pendelt, een weekenduitje maakt of gewoon door de stad fietst, deze fiets brengt je moeiteloos overal naartoe. Naast zijn elegante design en betrouwbare prestaties, biedt de HONBIKE UNI4 ook tal van handige functies. Met zijn geïntegreerde LED-verlichting ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. Het LCD-display geeft je real-time informatie over je snelheid, afstand en batterijniveau, zodat je altijd op de hoogte bent van je fietsprestaties. Bovendien is deze elektrische fiets uitgerust met een comfortabel zadel en een verstelbaar stuur, zodat je altijd in de perfecte positie kunt rijden. De HONBIKE UNI4 is niet zomaar een elektrische fiets, het is een statement van stijl en functionaliteit. Dus waar wacht je nog op? Stap op deze fiets en maak een statement terwijl je geniet van moeiteloos fietsplezier.

Veelgestelde vragen over Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km is een Hybridefiets.

De framemaat van Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km is 47. De wielmaat is 27.5 Inch.

Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km heeft een Riem als aandrijving met 0 versnellingen.

Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28.5 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Honbike UNI4 Elektrische Fiets Actieradius: 100km kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen