1. elektronica
  2. QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK

QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

51

Wielmaat

20.26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

90 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK

De Qivelo E-Bakfiets Curve 3 DR7 Black Black is de ultieme elektrische bakfiets voor avontuurlijke gezinnen en ondernemers. Deze unieke fiets is ontworpen om zware ladingen moeiteloos te vervoeren en biedt een comfortabele en stille rijervaring. Dankzij de krachtige AKM achterwielmotor met een indrukwekkende trekkracht van ongeveer 45Nm, is geen heuvel te steil en geen afstand te lang. Met zijn strakke zwarte design en robuuste frame is de Qivelo Curve DR7 niet alleen een praktische en betrouwbare fiets, maar ook een ware eyecatcher. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste ladingen gemakkelijk kunnen worden vervoerd, zonder enige inspanning. Of je nu boodschappen wilt doen, de kinderen naar school wilt brengen of goederen wilt leveren, deze bakfiets staat altijd voor je klaar. Bovendien beschikt de Qivelo E-Bakfiets Curve 3 DR7 Black Black over een ruime opbergruimte in de bak, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen. Met een soepele en comfortabele rit, dankzij de hoogwaardige vering en de verstelbare zadelhoogte, is deze fiets perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Ervaar het gemak en de vrijheid van de Qivelo E-Bakfiets Curve 3 DR7 Black Black en geniet van moeiteloos fietsplezier, waar je ook gaat.

Veelgestelde vragen over QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK is een Bakfiets.

De framemaat van QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK is 51. De wielmaat is 20.26 Inch.

QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 90 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je QIVELO E-BAKFIETS CURVE 3 DR7 BLACK BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen