1. elektronica
  2. Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets

Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets

De Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets is een geweldige keuze voor mannen die op zoek zijn naar een betrouwbare en trendy elektrische fiets. Met zijn stoere en stabiele aluminium frame ziet deze fiets er niet alleen goed uit, maar biedt hij ook een uitstekende rijervaring. Met maar liefst 7 versnellingen kun je moeiteloos schakelen en genieten van een soepele rit. Wat deze e-bike echt bijzonder maakt, is de krachtige maar stille achterwielmotor. Met deze motor heb je altijd de wind in de rug, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Bovendien wordt de verlichting automatisch aangedreven door de accu, zodat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. De Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets is niet alleen geschikt voor gebruik met ondersteuning, maar fietst ook zonder ondersteuning heerlijk. Dit maakt het een veelzijdige fiets die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk fietst of gewoon een ontspannen ritje maakt in het weekend, deze elektrische herenfiets biedt je comfort en gemak, zonder concessies te doen aan stijl.

Veelgestelde vragen over Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets is een Stadsfiets.

De framemaat van Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets heeft een als aandrijving met 7 versnellingen.

Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Premium D7 Elektrische Herenfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen