1. elektronica
  2. elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs

elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Dames

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs

De elektrische damesfiets Minerva met voorwielmotor in donkergrijs is een prachtige combinatie van sportiviteit en stijl. Deze fiets straalt elegantie en schoonheid uit, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een sportieve rijervaring. Met de veilig uitneembare en vergrendelbare accu hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij. Je kunt de accu eenvoudig verwijderen en opladen, zodat je altijd klaar bent voor een rit. De ingebouwde krachtige motor zorgt voor de perfecte ondersteuning tijdens het fietsen, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Dankzij de combinatie van inspanning en ontspanning maakt deze elektrische damesfiets van Minerva fietsen weer een plezier. Of je nu een sportieve fietstocht maakt of gewoon even wilt ontspannen in de natuur, deze fiets biedt de ideale balans tussen inspanning en comfort. Bovendien is de donkergrijze kleur een tijdloze keuze die bij elke outfit past. Kies voor de elektrische damesfiets Minerva met voorwielmotor en geniet van een elegante en sportieve fietservaring.

Veelgestelde vragen over elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs is 49. De wielmaat is 28 Inch.

elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs is geschikt voor Dames met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je elektrische damesfiets Minerva voorwielmotor donkergrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen