1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver

Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

33

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver

De Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, met een krachtige middenmotor en de Nxs 7 versnellingsnaaf, is de ultieme fiets voor iedereen die op zoek is naar gemak en luxe. Deze elektrische vouwfiets is niet alleen een ideale metgezel tijdens het reizen met het openbaar vervoer, maar ook een handige oplossing voor forenzen die zich vlot willen verplaatsen in het drukke stadscentrum zonder parkeerproblemen. Maar dat is niet alles - deze ebike is ook perfect voor ontspanning in uw vrije tijd. Dankzij het eenvoudige vouwsysteem kunt u de fiets gemakkelijk in- en uitvouwen, zodat hij achterin uw auto, camper of caravan past. Hierdoor blijft u altijd mobiel, zelfs op uw vakantiebestemming, en kunt u snel even naar de winkel gaan of mooie fietstochten in de omgeving maken. De geïntegreerde accu en de 7 versnellingsnaaf maken deze fiets niet alleen compact, maar ook onderhoudsvriendelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ingewikkelde onderhoudsprocedures. Kies voor de Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver en geniet van het ultieme gemak en de luxe die deze fiets te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver is 33. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, Compact Premium Plus, middenmotor, Nxs 7, zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen