1. elektronica
  2. Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3

Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3

De Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 is de perfecte fiets voor al jouw transportbehoeften. Of je nu boodschappen wilt doen, schoolspullen wilt dragen of gewoon wat extra bagage wilt meenemen, deze transportfiets staat altijd voor je klaar. Met zijn stevige stalen frame en robuuste banden is deze fiets gebouwd om zware ladingen te dragen. De Nexus 3-versnellingen zorgen ervoor dat je soepel kunt schakelen en altijd de juiste versnelling kunt kiezen, ongeacht de omstandigheden. Met de handige bagagedrager aan de voorkant kun je gemakkelijk tassen, manden of zelfs een krat bevestigen, zodat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt. Bestel de Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 vandaag nog en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze geweldige fiets. Vergeet niet dat de fiets in een doos wordt geleverd, maar je kunt ook kiezen voor een rijklare variant via Bol.com of onze website www.wheelerz.nl. Waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de Wheelerz.nl Cargo Transportfiets en geniet van het gemak van het vervoeren van al je spullen!

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 is een Transportfiets.

De framemaat van Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl Cargo Transportfiets 26 Mat Nexus 3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen