1. elektronica
  2. BFZ E-Bike loadout

BFZ E-Bike loadout

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over BFZ E-Bike loadout om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties BFZ E-Bike loadout

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

50

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

43000 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van BFZ E-Bike loadout

De BFZ E-Bike loadout is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fietsers die graag nieuwe horizonten willen verkennen. Met zijn krachtige 250 Watt motor en een indrukwekkend bereik van maar liefst 70 kilometer, is deze elektrische fiets een waar pronkstuk op de weg. Deze fiets is ontworpen met oog voor zowel prestatie als comfort. Met zijn elektrische ondersteuning zorgt hij ervoor dat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen, terwijl je nog steeds kunt genieten van het plezier van fietsen. Of je nu door de stad rijdt of het platteland verkent, de BFZ E-Bike loadout biedt je de vrijheid om te gaan waar je wilt. Daarnaast beschikt de BFZ E-Bike loadout over handige extra functies, zoals een verstelbaar zadel en stuur, waardoor je de fiets kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien is deze elektrische fiets uitgerust met een handige bagagedrager, zodat je gemakkelijk al jouw benodigdheden kunt meenemen tijdens je fietstochten. Met zijn stijlvolle design en betrouwbare prestaties is de BFZ E-Bike loadout de ideale metgezel voor zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke tochten. Waar wacht je nog op? Stap op deze elektrische fiets en verken de wereld op een geheel nieuwe manier!

Veelgestelde vragen over BFZ E-Bike loadout

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. BFZ E-Bike loadout is een Hybridefiets.

De framemaat van BFZ E-Bike loadout is 50. De wielmaat is 24 Inch.

BFZ E-Bike loadout heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

BFZ E-Bike loadout is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 43000 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je BFZ E-Bike loadout kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen