1. elektronica
  2. Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex

Type fiets

Omafiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex

De Wheelerz omafiets classic eco 26 inch is een tijdloze en milieuvriendelijke fiets die perfect is voor zowel mannen als vrouwen. Met zijn klassieke en stijlvolle ontwerp is deze omafiets een echte eyecatcher op de weg. De fiets wordt zorgvuldig verpakt in een doos geleverd, waardoor je hem gemakkelijk kunt vervoeren en zelf kunt monteren. Wil je liever een rijklare variant? Geen probleem! Deze kun je ook bestellen via Bol.com of rechtstreeks via onze website www.wheelerz.nl. De Wheelerz omafiets classic eco 26 inch is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een duurzame keuze. De fiets is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast is de fiets voorzien van een stevig stalen frame en een comfortabel zadel, zodat je moeiteloos lange fietstochten kunt maken. Of je nu naar je werk, school of gewoon een ontspannende rit door de stad maakt, met de Wheelerz omafiets classic eco 26 inch ben je altijd verzekerd van een comfortabele en betrouwbare rit. Bestel nu en geniet van de charme en kwaliteit van deze prachtige omafiets!

Veelgestelde vragen over Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz omafiets classic eco 26 inch | unisex kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen