1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart

De Elektrische damesfiets Mio is een fiets die niet alleen goed rijdt, maar ook nog eens uiterst comfortabel is. Met de Shimano Nexus 8 speed versnellingen kun je gemakkelijk schakelen naar de gewenste snelheid. De krachtige middenmotor zorgt voor directe trapondersteuning, aangepast op jouw rotatie. Hierdoor fiets je moeiteloos lange afstanden met deze elektrische fiets. Met een volledig opgeladen accu heeft de Vogue Mio een actieradius tussen de 70 en 120 kilometer. Hierdoor is deze e-bike perfect geschikt voor zowel korte ritjes in de stad als langere afstanden naar het werk. De fiets heeft een lage instap en een stevig aluminium frame, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort. De verlichting aan de voor- en achterzijde is voorzien van ledlampjes, die automatisch worden ingeschakeld en worden gevoed door de accu. Zo ben je altijd zichtbaar en veilig onderweg. De Elektrische damesfiets Mio kan een gewicht tot 120 kg dragen, waardoor deze geschikt is voor vrijwel iedereen. Daarnaast is deze fiets niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol en van hoge kwaliteit. De matzwarte kleur geeft de fiets een moderne uitstraling en de prijs is ook nog eens zeer betaalbaar. Met de Vogue Mio ben je altijd verzekerd van een comfortabele en betrouwbare elektrische damesfiets.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets, Mio, middenmotor, 51 cm, N8, matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen