1. elektronica
  2. Fongers E-Transporter N7 522 Wh

Fongers E-Transporter N7 522 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Fongers E-Transporter N7 522 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Fongers E-Transporter N7 522 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Fongers E-Transporter N7 522 Wh

De Fongers E-Transporter N7 522 Wh is een prachtige elektrische transportfiets die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Deze fiets is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en zelfs voor woon-werkverkeer. Het solide frame en de hoogwaardige onderdelen zorgen voor een betrouwbare en duurzame elektrische transportfiets. Met de handige voordrager van deze fiets kun je eenvoudig een mand of krat monteren. Hierdoor wordt het vervoeren van dagelijkse boodschappen of het meenemen van spullen tijdens een ontspannen fietstocht een fluitje van een cent. De Fongers E-Transporter N7 522 Wh biedt niet alleen comfortabel en moeiteloos fietsen, maar ook handige opslagmogelijkheden voor al je benodigdheden. Deze elektrische transportfiets is uitgerust met een krachtige 522 Wh-batterij, waarmee je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het verbruik. De soepele trapondersteuning zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een comfortabele rit. Of je nu door de stad fietst of over hobbelige wegen, deze fiets biedt de stabiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Kies voor de Fongers E-Transporter N7 522 Wh en geniet van een luxe en praktische fietservaring.

Veelgestelde vragen over Fongers E-Transporter N7 522 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Fongers E-Transporter N7 522 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Fongers E-Transporter N7 522 Wh is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Fongers E-Transporter N7 522 Wh heeft een als aandrijving met 7 versnellingen.

Fongers E-Transporter N7 522 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Fongers E-Transporter N7 522 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen