1. elektronica
  2. Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache

Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

Wielmaat

18 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

16.88 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache

De Supersuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch - Pistache Groen is een absolute must-have voor avontuurlijke meisjes van 5 tot 7 jaar oud. Deze fiets combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier. Met zijn bloemendesign en lichtgroene kleur ziet de fiets er niet alleen schattig uit, maar is hij ook nog eens een echte eyecatcher. Deze meisjesfiets is voorzien van handige extra's, zoals een voorrek en een bagagedrager, zodat je dochter al haar belangrijke spullen kan meenemen tijdens haar avonturen. Of het nu haar favoriete pop is of een knuffel die ze altijd bij zich wil hebben, er is genoeg ruimte om alles veilig mee te nemen. Het comfortabele zadel en de stevige handvaten zorgen ervoor dat je kleine fietser comfortabel en veilig kan rijden. Het verende zadel zorgt voor een uiterst comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. Deze fiets is ook uitgerust met handige veiligheidskenmerken, zoals een fietsbel en reflectoren aan zowel de voorkant als de achterkant van de fiets. Zo kan je dochter zichzelf kenbaar maken en valt ze goed op in het verkeer. Met de handrem en de terugtraprem kan ze altijd veilig tot stilstand komen. En dankzij de zijstandaard kan de fiets altijd netjes geparkeerd worden, zonder dat er iets tegenaan gezet hoeft te worden. Kortom, de pistache groene Supersuper Cooper Bamboo Meisjesfiets 18 inch is niet alleen een fiets, maar een avontuur.

Veelgestelde vragen over Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache is een Transportfiets.

De framemaat van Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache is . De wielmaat is 18 Inch.

Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 16.88 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Supersuper Cooper Bamboo Kinderfiets Meisjesfiets 18 inch Pistache kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen