1. elektronica
  2. MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK

MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

29 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK

Met de MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK komt u moeiteloos en stijlvol op uw bestemming aan. Deze elegante stadshybride is ontworpen om u comfortabel en efficiënt van A naar B te brengen. Of u nu naar uw werk pendelt of een ontspannende fietstocht maakt, deze fiets is uw ideale metgezel. Wat deze MAXBIKE URBEA echt bijzonder maakt, is de krachtige Bafang middenmotor. Met dit geavanceerde systeem heeft u altijd de extra boost die u nodig heeft, ongeacht het terrein. U zult versteld staan van de soepele en moeiteloze rit die deze fiets biedt. De 8-speed versnellingen zorgen ervoor dat u altijd in de juiste versnelling zit, waardoor u gemakkelijk kunt schakelen en uw rit kunt aanpassen aan uw behoeften. Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de MAXBIKE URBEA ook een stijlvolle uitstraling. De zwarte kleur geeft de fiets een moderne en tijdloze uitstraling, terwijl het slanke ontwerp ervoor zorgt dat u altijd in stijl op pad gaat. Of u nu door drukke straten navigeert of langs schilderachtige paden fietst, deze fiets is gemaakt om op te vallen. Investeer vandaag nog in de MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK en geniet van de ultieme mix van comfort, prestaties en stijl. Deze fiets zal uw dagelijkse.

Veelgestelde vragen over MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK is een Hybridefiets.

De framemaat van MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK is 46. De wielmaat is 28 Inch.

MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 29 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MAXBIKE URBEA 28 INCH LADY H46 > 8 SPEED BLACK kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen