1. elektronica
  2. Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3

Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

42

Wielmaat

24 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3

De Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 is een trendy en praktische fiets voor meisjes. Met een framemaat van 24 inch is deze fiets geschikt voor jonge fietsers. De stoere Jet Black Matt kleur geeft de fiets een moderne uitstraling. Deze fiets is uitgerust met een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem aan de achterkant. Dit zorgt voor soepel schakelen en veilig remmen. Aan de voorkant heeft de fiets een standaardnaaf, waarmee je gemakkelijk kunt stoppen en parkeren. Een opvallend detail van deze fiets is de voordrager. Hiermee kun je eenvoudig spullen vervoeren, zoals een schooltas of boodschappen. Dit maakt de Cortina U4 Mini Stadsfiets niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor kleine avonturen en uitstapjes. Kortom, met deze fiets kunnen jonge meiden stijlvol en comfortabel de stad verkennen.

Veelgestelde vragen over Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 is een Transportfiets.

De framemaat van Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 is 42. De wielmaat is 24 Inch.

Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina U4 Mini Stadsfiets M24 Jet Black Matt Matzwart R3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen