1. elektronica
  2. Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets

Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

0

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets

De Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets is de perfecte metgezel voor al je dagelijkse fietsritten. Of je nu naar het station fietst voor je woon-werkverkeer of de fiets meeneemt op vakantie, deze elektrische vouwfiets met 7 versnellingen zorgt voor ultiem comfort en gemak. Met zijn opvouwbare frame is de Spirit E-Folding D7 gemakkelijk te vervoeren en neemt hij weinig ruimte in beslag. Je kunt hem moeiteloos opbergen in de kofferbak van je auto, in de trein of zelfs onder je bureau op het werk. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek of het stallen van je fiets. Daarnaast is deze elektrische vouwfiets ook nog eens onderhoudsarm. Je hoeft geen tijd en geld te besteden aan regulier onderhoud, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je rit. Met de krachtige motor en de 7 versnellingen kun je moeiteloos door de stad of het platteland fietsen, zonder je in het zweet te werken. Kortom, de Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en stijl tijdens het fietsen.

Veelgestelde vragen over Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets is een Vouwfiets.

De framemaat van Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets is 0. De wielmaat is 20 Inch.

Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets heeft een als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit E-Folding D7 Elektrische vouwfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen