1. elektronica
  2. Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm

Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm

De Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm is de perfecte metgezel voor uw dagelijkse avonturen in de stad. Met een prachtig ontwerp en hoogwaardige functies, biedt deze fiets alles wat u nodig heeft voor comfortabele en betrouwbare ritten. Het stevige aluminium frame van de Puch Hands-Up! zorgt voor een stabiele en duurzame fietservaring. Met een gesloten kettingkast hoeft u zich geen zorgen te maken over vuil en stof dat uw rit kan verstoren. U kunt genieten van een soepele en aangename fietstocht zonder afleidingen. Daarnaast is deze fiets uitgerust met led-verlichting, waardoor u altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. U kunt met een gerust hart 's avonds naar huis fietsen, wetende dat u goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Bovendien heeft de Puch Hands-Up! een AXA Solid Plus slot, waardoor u uw fiets veilig kunt achterlaten zonder u zorgen te maken over diefstal. Met deze fiets kunt u met een gerust hart genieten van uw dagelijkse ritten en uw fiets altijd veilig parkeren.

Veelgestelde vragen over Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm is 45. De wielmaat is 28 Inch.

Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Puch Hands-Up! Damesfiets Vulcan Black Matt 45 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen