1. elektronica
  2. Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets

Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets

De Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets is een prachtige toevoeging aan jouw collectie. Deze fiets is speciaal ontworpen voor vrouwen met een vleugje nostalgie. Met zijn retro design en elegante lijnen zal deze fiets zeker de aandacht trekken op de weg. Deze fiets is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer praktisch. Het is geschikt voor mensen vanaf een lengte van 170cm, waardoor het perfect is voor de meeste vrouwen. Het zadel en stuur zijn in hoogte te verstellen, waardoor je altijd de ideale zithouding kunt vinden. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of een sportieve fietstocht wilt doen, met deze fiets kun je comfortabel en stijlvol op pad. De Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets is uitgerust met een 7 versnellingen derailleur met draaigreep schakelaar. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden, waardoor je altijd de juiste versnelling kunt vinden. Of je nu bergopwaarts fietst of lekker snelheid wilt maken op vlak terrein, met deze fiets is het allemaal mogelijk. Daarnaast heeft de fiets een framehoogte van 46 cm, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele rit. Kortom, de Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle fiets met praktische eigenschappen. Waar wacht je nog op? Stap op en geniet van een heerlijke.

Veelgestelde vragen over Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets is een Stadsfiets.

De framemaat van Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets is 46. De wielmaat is 28 Inch.

Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bikestar 28 inch, 7 sp derailleur retro damesfiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen