1. elektronica
  2. Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

152

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

10 t/m 15 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

De Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike is jouw ultieme reisgenoot. Dankzij het lichtgewicht carbon frame weegt deze premium e-bike slechts 14,8 kg, waardoor hij gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren is. Of je nu naar je werk wilt fietsen, een weekendje weg wilt gaan of gewoon de stad wilt verkennen, deze vouwbare e-bike is de perfecte metgezel. Met zijn compacte afmetingen van 85 x 39 x 66 cm kun je de Revolt Carbon Fiber e-bike overal mee naartoe nemen en gemakkelijk opbergen. Geen gedoe meer met grote fietsen die veel ruimte in beslag nemen. Vouw hem gewoon in enkele seconden op en je kunt hem meenemen in de trein, bus of zelfs in de kofferbak van je auto. Naast zijn draagbaarheid biedt deze e-bike ook een krachtige en soepele rijervaring. Met de elektrische ondersteuning kun je moeiteloos lange afstanden afleggen en heuvels beklimmen zonder veel inspanning. De Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike is uitgerust met hoogwaardige componenten en heeft een betrouwbare accu die je een actieradius van tot wel 70 km biedt. Kies voor gemak, stijl en prestaties met de Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike. Hij is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens geweldig uit met zijn strakke en moderne design. Haal het meeste uit je dagelijkse ritten en ontdek nieuwe avonturen met deze innovatieve.

Veelgestelde vragen over Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht)

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) is een Vouwfiets.

De framemaat van Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) is 152. De wielmaat is 20 Inch.

Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 10 t/m 15 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Revolt Carbon Fiber Regular Vouwbare E-Bike (Lichtgewicht) kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen