1. elektronica
  2. Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm

Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

54

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

22 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm

De Watt Boston E-Bike voor mannen met een frame van 54 cm is een stoere en betrouwbare elektrische fiets met een typisch Nederlands ontwerp. Deze fiets biedt je de mogelijkheid om je sneller en gemakkelijker te verplaatsen dankzij de elektrische ondersteuning. Met een gewicht van ongeveer 17,5 kg en een frame van zwart gelakt aluminium is deze fiets niet alleen robuust, maar ook lichtgewicht. Zelfs zonder trapondersteuning kan je moeiteloos fietsen op deze aluminium fiets. De spatborden van deze fiets zijn gemaakt van metaal en zijn meegelakt in dezelfde kleur. Dit geeft de fiets een strakke en moderne uitstraling. Bovendien is de fiets uitgerust met voor- en achterlicht, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. De reflecterende banden dragen bij aan de veiligheid tijdens het fietsen. Het stuur en het zadel zijn in hoogte verstelbaar, zodat je altijd jouw meest comfortabele zithouding kunt vinden. Deze Watt Boston E-Bike combineert stijl, comfort en functionaliteit, waardoor het een ideale metgezel is voor zowel korte ritten als lange fietstochten.

Veelgestelde vragen over Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm is 54. De wielmaat is 28 Inch.

Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 22 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Watt Boston E-Bike Mannen 54 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen