1. elektronica
  2. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue

De Elektrische damesfiets Basic is een absolute must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele e-bike. Met een frame van lichtgewicht aluminium biedt deze fiets stabiliteit en wendbaarheid. Maar dat is nog niet alles: de voorvork en zadelpen zijn beide verend, waardoor je gegarandeerd geniet van een soepele en comfortabele rit. Deze e-bike is voorzien van een onderhoudsvriendelijke voorwielmotor, die niet alleen relatief voordelig is, maar ook zeer eenvoudig te bedienen. En met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf ben je verzekerd van een soepele en moeiteloze schakelervaring. Of je nu lange afstanden aflegt of dagelijks pendelt, deze e-bike brengt je op een zeer prettige manier naar je bestemming. Met een indrukwekkende actieradius van ruim 100 kilometer is de Elektrische damesfiets Basic ook buiten de stad een uitstekende keuze. Of je nu boodschappen doet, naar je werk fietst of gewoon geniet van een ontspannen rit in de natuur, deze e-bike staat altijd voor je klaar. Kies voor de stijlvolle silk blue kleur en maak een statement terwijl je geniet van alle voordelen van deze geweldige elektrische damesfiets.

Veelgestelde vragen over Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue is 49. De wielmaat is 28 Inch.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische damesfiets Basic, 49 cm, Nexus 7, silk blue kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen