1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30600 g

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs

De AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames is een sportieve en veelzijdige fiets die perfect is voor dagelijks gebruik. Deze praktische e-bike biedt een hoog niveau van comfort en is ook nog eens zeer betaalbaar. De fiets heeft een frame van 28 inch met een framemaat van 48 centimeter en is uitgevoerd in een prachtige matgrijze kleur met zwarte details die zorgen voor een mooi contrast. De E-Vibe D1+ is uitgerust met een krachtige MXUS voorwielmotor die je moeiteloos door de stad laat fietsen. Met de Shimano Speed 7 derailleur kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende versnellingen, zodat je altijd de juiste trapweerstand hebt. Daarnaast zorgt de verende voorvork ervoor dat oneffenheden in het wegdek worden opgevangen, waardoor je altijd comfortabel blijft fietsen. Een van de grootste voordelen van de AMIGO E-Vibe D1+ is de indrukwekkende actieradius van maar liefst 110 kilometer. Dit betekent dat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de accu. Kortom, de AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames is de ideale metgezel voor elke moderne vrouw die op zoek is naar een praktische, comfortabele en betaalbare e-bike.

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs is 48. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30600 g en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets voor Dames 28 Inch 7 Versnellingen Matgrijs kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen