1. elektronica
  2. E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed

E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed

Type fiets

Hybridefiets

Framemaat

46

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25.8 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed

De E-Vision Alegria D is een indrukwekkende elektrische fiets met een wielmaat van 46 cm (26 inch) en een 7-speed versnellingssysteem. Deze fiets is uitgerust met hoogwaardige naven, namelijk de Kundo aan de voorkant en de krachtige Bafang motor-hub aan de achterkant. Met deze combinatie van naven en de externe 7-speed versnelling, geniet je van een soepele en betrouwbare rit. De Kundo voornaaf zorgt voor een stabiele en precieze sturing, terwijl de Bafang achternaaf voor extra kracht en ondersteuning zorgt. Met de 7-speed versnelling kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen. Of je nu een steile heuvel beklimt of over een vlakke weg fietst, deze elektrische fiets biedt de perfecte balans tussen comfort en prestaties. Naast de indrukwekkende specificaties, heeft de E-Vision Alegria D ook een stijlvol design. Het frame is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een moderne uitstraling. Met de krachtige motor en de batterij met lange levensduur kun je langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Kortom, de E-Vision Alegria D is de ideale elektrische fiets voor iedereen die op zoek is naar comfort, prestaties en stijl tijdens het fietsen.

Veelgestelde vragen over E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed is een Hybridefiets.

De framemaat van E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed is 46. De wielmaat is 26 Inch.

E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25.8 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je E- Vision Alegria D 46 cm 26 inch wiel 7 speed kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen