1. elektronica
  2. Bohlt R200

Bohlt R200

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Bohlt R200 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Bohlt R200

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

47

Wielmaat

16 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Bohlt R200

De Bohlt R200 is de ultieme metgezel voor de moderne forens. Met zijn compacte formaat en 20'' wielen is deze elektrische vouwfiets perfect voor het overbruggen van de laatste kilometers van huis naar werk, en nog veel meer. Of je nu door drukke straten manoeuvreert of geniet van pittoreske fietsroutes, de Bohlt R200 biedt het beste van beide werelden. Met zijn eenvoudig opvouwbare ontwerp kun je de fiets in slechts enkele seconden opvouwen en meenemen in de trein, bus of zelfs in de kofferbak van je auto. Dankzij de elektrische aandrijving hoef je je geen zorgen te maken over vermoeidheid of zware inspanningen. De Bohlt R200 zorgt voor moeiteloos fietsplezier, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast is de Bohlt R200 uitgerust met hoogwaardige componenten en een krachtige motor, waardoor je gemakkelijk heuvels kunt beklimmen en snelheden tot wel 25 km/u kunt bereiken. Met de betrouwbare remmen en de stabiele constructie kun je vol vertrouwen op deze fiets rijden. Kortom, de Bohlt R200 staat garant voor comfort, gemak en stijl, waardoor je elke dag weer met een glimlach op je gezicht naar je bestemming zult gaan.

Veelgestelde vragen over Bohlt R200

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Bohlt R200 is een Vouwfiets.

De framemaat van Bohlt R200 is 47. De wielmaat is 16 Inch.

Bohlt R200 heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen.

Bohlt R200 is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Bohlt R200 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen