1. elektronica
  2. Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot

Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot

Type fiets

Fatbike

Framemaat

40

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

43 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot

De Spekbike Fatbike is de ultieme fiets voor avontuurlijke fietsers. Met zijn elektrische aandrijving en dikke banden, biedt deze fiets de perfecte ondersteuning tijdens je fietstochten. Of je nu over zandpaden crost of gewoon een ontspannen ritje maakt, de Spekbike zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel kunt fietsen. Deze Fatbike is uitgerust met een krachtige 250W motor, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Met de 7 versnellingen van Shimano kun je de fiets aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en terrein. Daarnaast zorgen de sterke schijfremmen voor een optimale remkracht, zodat je altijd veilig tot stilstand kunt komen. Met een afneembare accu van 250W en verschillende ondersteuningsstanden kun je met de Spekbike maar liefst 55 - 65 km afleggen (afhankelijk van de ondersteuningsmodus). Dankzij het extra slot dat bij de fiets wordt geleverd, kun je de Spekbike altijd veilig op slot zetten. Ga op avontuur met de Spekbike Fatbike en ervaar het plezier van elektrisch fietsen op een unieke en spannende manier!

Veelgestelde vragen over Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot is een Fatbike.

De framemaat van Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot is 40. De wielmaat is 20 Inch.

Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 43 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spekbike Fatbike Electrisch E Bike Elektrische Fiets 250W Motor 20 Inch Inclusief Extra Slot kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen